Nastrovje, nastrovje oo wat zijn ze tof

De Russische vrouw

Nadat ze Rob en Sandra in Thailand op een vakantie had ontmoet en contact met ze had gehouden, was de Russische vrouw uitgenodigd voor de bruiloft in Nederland. Helaas had ze de bruiloft gemist omdat er verwarring was ontstaan over waar de bruiloft zou plaatsvinden; er stond toch immers ‘van Amsterdam’ op de uitnodiging!

Gelukkig wist ze dat de huwelijksreis in Zuidelijk Afrika doorgebracht zou worden, dus na hele afstanden gezwommen, gefietst en gelopen te hebben had ze eindelijk Kaapstad bereikt.

Maar Rob en Sandra waren nergens te bekennen, totdat ze een stukje pizza zonder kaas in een vuilnisbak aantrof. Het kon niet anders, dat moest van Sandra zijn. Ze zat op het goede spoor. Via Kaap de goede Hoop en the Fish River Canyon, bereikte ze de Sossusvlei, waar ze met behulp van Boesman de woestijn wist te doorkruisen. Zodoende weet ze nu inmiddels ook hoe ze op een steenbokkie moet schieten!

En, eindelijk, na dagen allerlei ontberingen te hebben doorstaan, doemde daar ineens Swakopmund uit de mist op. Dit moest de plaats zijn waar het bruiloftsfeest nog eens dunnetjes zou worden overgedaan. Na een kleine zoektocht had ze het restaurant gevonden, de hele groep was al aanwezig. Helemaal buiten adem kon ze Rob en Sandra dan toch nog feliciteren met hun huwelijk!

De Russische vrouw was zo blij om ze na zo’n lange reis eindelijk weer te zien, dat ze besloot een Russisch bruiloftslied voor hen te gaan zingen.


Russische vrouw - Augustus

The Artist - Big Five - People (us!) - Just nice

Videos - Sounds -Links - 't Hoekie

Home